Soluţii la-ndemână care te scapă de candida

1 69897 original jpg jpeg

Infecţia cu candidă favorizează apariţia multor probleme, cum sunt aftele, erupţiile cutanate şi infecţiile vaginale. Înainte de a te repezi la dulăpiorul cu medicamente, încearcă soluţiile pe care şi le propunem.

Usturoi

Într-un studiu realizat în 2005 şi publicat în revista Agenţii antimicrobieni şi chimioterapie,căţeii de usturoi s-au dovedit alimente care tratează cu succes Candida albicans. Specialiştii recomandă consumul unui căţel de usturoi pe zi.

Echinacee

Este o plantă cunoscută pentru proprietatea sa de a lupta împotriva infecţiilor vaginale. Poţi s-o consumi sub formă de ceai sau picături.

Citeşte şi:

La ce este bun uleiul de oregano

6 beneficii ale consumului de usturoi

Oregano

Oregano proaspăt şi uleiul de oregano conţin fenoli,compuşi organici care tratează infecţiile cu candida. Planta este bogată în antioxidanţi,vitali pentru întărirea sistemului imunitar prin atacarea bacterii dăunătoare,fără a perturba bacteriile sănătoase.

Neem

Utilizat pe scară largă în medicina ayurvedică,neemul este cunoscut pentru întărirea sistemului imunitar şi pentru că lupta împotriva infecţiilor. În plus,este un detoxificant puternic.

Oţet de mere

Acesta echilibrează nivelul pH-ului din organism şi poate preveni apariţia agenţilor patogeni dăunători,cum este candida. O linguriţă de oţet de mere luată înainte de fiecare masă poate ajuta digestia.

Genţiana

Este o plantă ce conţine berberine,o substanţă ce are acţiuni antibiotice,sedative,antispastice şi care este utilizată pe scară largă în medicina tradiţională chineză pentru a trata diverse infecţii. Utilizarea genţianei previne supradezvoltarea bacteriei.

Ulei de cocos

Are proprietăţi anti-candida prea puternice pentru a ignorate. Acizii graşi care se găsesc în uleiul de cocos fac din acesta un produs ce luptă cu success împotriva infecţiei cu candida. Acizii graşi cum sunt acidul caprilic şi acidul lauric,sunt agenţi antifungici puternici. Se administrează trei linguri de ulei de nucă de cocos pe zi.

Ulei de cuişoare

Este un puternic antifungic,care întăreşte sistemul imunitar. Pune 15-30 picături de ulei de cuişoare în apă şi bea amestecul de trei ori pe zi.



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg