Alimentul care declanşează cancerul mamar

1 59971 original jpg jpeg

În urma mai multor studii, oamenii de ştiinţă au afirmat că există un aliment care reduce riscul apariţiei cancerului la sân. Între timp, s-au realizat alte cercetări care contrazic aceste studii.

Cercetătorii de la Memorial Sloan Kettering Cancer Center din New York,care studiază cancerul de sân invaziv,avertizează femeile care consumă acest aliment că accelerează rata la care celulele de cancer mamar se răspândesc.

Soia conţine cantităţi mari de toxine naturale sau antinutrienţi. Aceştia sunt inhibitori care blochează enzimele necesare pentru digestia proteinelor. Ei pot produce disconfort gastric,reduce digestia proteinelor şi împiedică captarea aminoacizilor.

Accelerează progresia cancerului la sân

Mii de femei din întreaga lume sunt acum consumatoare de soia,deoarece s-a afirmat multă vreme că această legumă le protejează împotriva cancerului la sân. Cu toate acestea,în 1996,cercetătorii au descoperit că femeile care consumă proteine izolate din soia au avut o incidenţă crescută să dezvolte hiperplazie epitelială,o boală care prevesteşte tumori maligne. De aceea,autorii studiului au ajuns la concluzia că femeile nu ar trebui să consume produse din soia pentru a preveni cancerul de sân.

Citeşte şi:

10 factori care cresc riscul de cancer la sân

Cancerul de sân poate fi prevenit! Iată cum!

Nu consuma soia nefermentată

Fitaţii din produsele din soia nefermentate împiedică absorbţia proteinelor ​​si mineralelor:calciu,magneziu,fier,zinc,decât cele fermentate. În forma ei naturală,soia conţine fitochimicale,ce are efecte toxice asupra organismului uman. Unul dintre antinutrienţii plantei sunt fitaţii,care au rolul de a proteja planta,astfel încât să poată trăi suficient de mult pentru a se reproduce în mod eficient.

Soia este deosebit de bogată în aceste substanţe chimice. Dacă acestea nu sunt îndepărtate,în urma fermentaţiei sau prin înmuiere,soia este una dintre cele mai periculoase alimente pe care o poţi mânca.

Consumul de soia nefermentată duce la apariţia stresului digestiv,problemelor de reproducere pentru bărbaţi şi femei,alergiilor,ADHD-ului,boli de inimă,cancer,malnutriţie,pierderea libidoului.



Recente

Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg