Cel mai nou şi eficient tratament în tratarea migrenei

1 61941 original jpg jpeg

Într-un mare procentaj, populaţia suferă de dureri de cap, dar statisticile arată că femeile sunt cele care se confruntă cel mai des cu această afecţiune. Acest lucru a dus la căutarea de noi tratamente, pe care oamenii de ştiinţă le-au cercetat. Iată ce au descoperit.

Conform unui studiu realizat recent,migrenele pot fi combătute,în principal,de o anumită enzimă.  Este o componentă naturală,care poate fi admininstrată înainte de masă,pentru a elimina definitiv această afecţiune. Sigur vrei să afli mai multe,mai ales dacă şi tu te confrunţi cu aceste dureri,care pot fi insuportabile uneori.

Migrenele şi enzima DAO:

Studiile au arătat legătura dintre migrene şi enzima DAO. Cercetătorul Joan Izquierdo Casas,din Spania a demonstrat că fiecare pacient care suferă de migrene este deficitar de această enzimă. În plus,proporţia a fost de 81 % femei,iar 19 % bărbaţi,iar fiecărui grup i-a fost administrat placebo.Acest lucru a dat rezultate concludente care au fost menţionate anterior:migrenele sunt legate de o deficienţă a enzimei DAO. Mai mult decât atât,o componentă ereditară a fost prezentă într-un fel,deoarece această deficienţă se transmite de la părinţi la copii.

Cum acţionează enzima DAO:

Această enzimă este responsabilă pentru descompunerea şi sintetizarea unei molecule numită histamină,care este prezentă în mai multe alimente,dar este întotdeauna prezentă într-o măsură mai mare în fructe citrice şi lactate.

Odată ce histamina este distrusă,este eliminată prin urină. Dar,ce se întâmplă cu adevărat pentru oamenii care suferă de migrene? Prin faptul că nu au o cantitate suficientă de enzima DAO,ele nu sunt capabile să distrugă histamina,şi,prin urmare,aceasta se acumulează în plasma sângelui,ceea ce determină apariţia migrenelor precum şi alte tulburări gastro-intestinale.

Care este tratamentul:

Tratamentul ar fi foarte simplu. Dacă este luată la fiecare masă principală o capsulă de enzimă DAO,este de ajuns. Acest lucru trebuie făcut în timp ce mănânci,deoarece astfel îi va permite să-şi îndeplinească funcţiile digestive mai bine,care sunt de a elimina histamina şi de a o sintetiza.

Totodată,specialiştii spun că această enzimă nu provoacă dependenţă şi nu are efect negativ,deoarece este un aliment. Este o completare esenţială de bază pentru digestie.

Cum se ia:

Poţi lua 1 sau 2 capsule cu un pic de apă,cu 20-30 de minute înainte de masă. Fiecare doză este egală pentru adulţi,iar acesta este în esenţă un supliment alimentar de bază pentru a ajuta digestia şi de a elimina histamina. Nu conţine lactoză sau gluten şi este ideală pentru diabetici.