Combate răul de mişcare cu extract standardizat de ghimbir! (P)

1 75428 original jpg jpeg

Dintre toate problemele care te pot deranja în vacanţă, răul de mişcare este o sursă infinită de neplăceri. Femeile şi copiii sunt în special vizaţi de această afecţiune care se manifestă prin indigestie, ameţeală şi migrene, însă cea mai supărătoare este senzaţia de greaţă, adesea însoţită de vărsături. 

Antimetil, suplimentul alimentar cu extract standardizat de ghimbir, de la Tilman, ameliorează simptomele răului de mişcare, astfel încât să te poţi bucura de vacanţă alături de cei dragi.

Stările de greaţă ocazionale nu justifică o vizită la cabinetul medicului, mai ales când există o soluţie naturistă la care poţi apela de fiecare dată când te regăseşti în această situaţie. Ghimbirul este alternativa fitoterapeutică la medicamenele puternice care te pot face să te simţi mai mult rău decât bine. Cu o lungă tradiţie în tratarea problemelor digestive, planta medicinală a fost supusă la numeroase studii clinice în ultimii 30 de ani, fiind considerată un remediu sigur şi eficient.  

Toate avantajele ghimbirului pentru sănătate  

Rezultatele testelor de laborator vorbesc de la sine. Gingerolul, principala substanţă activă a plantei, ameliorează starea de greaţă provocată de răul de mişcare sau de alte tulburări medicale, precum disgravidia. Ghimbirul este şi un remediu pentru vărsături, deoarece stopează chemoreceptorul care declanşează dorinţa involuntară de a voma. 

În cazul persoanelor care suferă de rău de mişcare, greţuri matinale sau digestie lentă, un stomac plin doar agravează problema, iar ghimbirul conţine substanţe active care favorizează absorbţia alimentelor. Acţionează ca un calmant pentru ţesutul iritat, ameliorând crampele abdominale, şi conţine fenoli care relaxează muşchii stomacului.

Nu în ultimul rând, specialiştii în fitoterapie recomandă planta medicinală pentru efectul tonifiant. Starea de ameţeală este o altă consecinţă nefastă a răului de mişcare, împotriva căreia ghimbirul se dovedeşte util prin reglarea tensiunii arteriale.

1 packshot antimetil jpg jpeg

Antimetil, pentru o călătorie lipsită de griji

Dacă şi tu te numeri printre acele persoane care suferă de rău de mişcare, Antimetil poate fi remediul potrivit pentru tine, o soluţie mereu la îndemână când te afli departe de casă. Te poate scăpa de senzaţia de greaţă şi ameţeala care se instalează la drumurile lungi. Consumă un comprimat cu 30 de minute înainte de a pleca, şi o dată la 4 ore în timpul călătoriei, pentru a beneficia de substanţele active ale ghimbirului în proporţii optime. Datorită extractului standardizat de ghimbir, suplimentul alimentar realizat în laboratoarele companiei Tilman, din Belgia, este mai eficient decât toate celelalte metode pentru includerea plantei în alimentaţie. Intră pe www.tilman.ro pentru a afla mai multe despre Antimetil şi medicina bazată pe plante.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg