Dureri de picioare. De ce sunt periculoase şi nu trebuie ignorate

dureri de picioare jpeg

Te-ai confruntat în ultimul timp cu dureri de picioare? Dacă da, atunci trebuie să ştii că există anumite tipuri de dureri de picioare care nu trebuie să fie ignorate, dacă vrei să eviţi alte complicaţii.

De multe ori,durerile de corp,în special cele de picioare şi de spate,pot fi destul de frecvente,din cauza ruperii ţesuturilor musculare şi a activităţilor zilnice. Cu toate acestea,în cazul în care durerea de picior este destul de supărătoare,ea nu trebuie ignorată pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie cerut ajutor medical,deoarece complicaţiile de sănătate pot afecta grav muşchii şi articulaţiile.

Citeşte şi:Nu ignora aceste simptome. Pot ascunde cancer de stomac!

Durerea de picioare constantă şi severă poate afecta activităţile de zi cu zi ale unei persoane într-o foarte mare măsură,deoarece îi este greu să se mişte. Aşadar,este extrem de important să fie acordată atenţie oricărui tip de durere.

Dureri de picioare - Iată care sunt tipurile de durere pe care nu trebuie să le ignori niciodată: 1. Durere la fluierul piciorului

Fluierul piciorului reprezintă faţa anterioară a gambei,sub genunchi,şi durerea este cauzată de o afecţiune cauzată de deficienţa de vitamina D şi necesită îngrijire medicală.

2. Dureri de picioare - Crampele musculare

Spasmele cauzate în muşchii picioarelor sunt cunoscute ca crampe la nivelul muşchilor şi pot fi cauzate de deshidratare sau slăbiciune musculară. Exerciţiile şi consumul mare de lichide pot ajuta în tratarea acestei afecţiuni.

Citeşte şi:Durerile abdominale pot ascunde boli?

3. Dureri de genunchi

O altă durere care nu trebuie ignorată este cea de genunchi,deoarece inflamaţia şi slăbiciunea de la nivelul articulaţiilor genunchiului pot duce la probleme grave,cum ar fi artrita.

  

Alte dureri de picioare sunt:

-Sciatica

-

în tendonul lui Ahile

-Febra musculară

-Rigiditatea la nivelul picioarelor

Prin practicarea regulată de exerciţii fizice şi urmarea unei diete alimentare previi durerile,păstrând picioarele sănătoase.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com