Iată alimentul care te scapă de cancer!

1 70771 original jpg jpeg

Când te lupţi cu una dintre cele mai necruţătoare maladii eşti supusă unor tratamente dificile. Cel mai utilizat dintre acestea este chimioterapia. Specialiştii spun însă că aceasta afectează organismul şi scade imunitatea.

De aceea,cercetătorii au efectuat nuemroase studii şi au decoperit că există un aliment la-ndemână care poate să distrugă celule canceroase. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu. Acesta este adesea folosit ca un antiacid care neutralizează acidul din stomac,în special în tratarea refluxului şi a ulcerelor.

Beneficiile acestui aliment

În medicină,bicarbonatul de sodiu este utilizat pentru creşterea pH-ului organismului,neutralizând acidul din stomac,fiind folosit şi în tratarea indigestiei şi în accelerarea vindecării arsurilor.

Bicarbonatul de sodiu este,de asemenea,utilizat ca agent antiseptic. Acesta este aplicat local pentru a preveni apariţia băşicilor şi a cicatricelor. În afară de aceasta,bicarbonatul de sodiu reduce pruritul care apare ca rezultat al reacţiilor alergice ale pielii cauzate de plantele toxice,cum este iedera otrăvitoare.

Mai mult,este folosit în cazurile de supradozare cu medicamente acide,cum sunt aspirinaşi antidepresivele triciclice-datorită capacităţii sale de a neutraliza acidul din stomac.

Atenţie! Un consum excesiv de bicarbonat de sodiu poate duce la niveluri ridicate de sodiu în organism (hipernatremie) şi hipertensiune. Un aport excesiv de bicarbonat de sodiu poate determina,de asemenea,alcaloză metabolică,insuficienţă cardiacă congestivă şi edem.

Cum te scapă de cancer

Unii specialişti cred cu tărie că prin afectarea micromediului tumorii cu o anumită substanţă alcalină,valoarea pH-ului maladiei creşte foarte mult,iar tumoarease opreşte din creştere şi răspândire.

În acest sens,bicarbonatul de sodiu este de mare ajutor,chiar dacă este doar un compus simplu. Pentru a fi eficient,acest aliment trebuie injectat în interiorul tumorii,şi nu consumat pe cale orală. Mai mult,specialiştii au descoperit în urma studiilor efectuate în laborator că injectarea cu bicarbonat de sodiu inhibă răspândirea cancerului de prostată,dar,că acest lucru nu se întâmplă şi în cazul melanomului.