Un nou centru medical la Iaşi

1 56867 original jpg jpeg

Deşi este mai bine să previi decât să tratezi, atunci când ai nevoie de îngrijiri medicale meriţi să ai parte de cel mai bun tratament. Noul centru medical din Iaşi vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale.

MedLife,liderul pieţei de servicii medicale private din Româniaa deschis recent o hyperclinică în capitala Moldovei. Ea pune la dispoziţie pacienţilor servicii integrate de imagistică,analize de laborator,consultaţii şi investigaţii complete – toate în acelaşi loc. Clinica dispune de peste 20 de specialităţi medicale distribuite în cele 26 de cabinete medicale şi o sală de mici intervenţii chirurgicale.

„În calitate de lider autoritar al medicinei private din România,ne bucurăm că putem oferi şi locuitorilor oraşului Iaşi o clinică modernă unde pot găsi servicii medicale integrate şi un mare număr de specialităţi sub acelaşi acoperiş. Mai mult,în următoarele două luni,activitatea noastră în acest oraş se va extinde prin achiziţionarea unui laborator pentru analize medicale. În urma acestor investiţii estimăm că un număr de 250 de pacienţi pe zi vor apela la serviciile MedLife,urmând să deservim aproximativ jumătate din populaţia Iaşului în următorii 3 ani”,a declarat Mihai Marcu,Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

În cadrul hyperclinicii Iaşi activează o echipă de aproximativ 100 de angajaţi,formată din profesori recunoscuţi,medici primari cu o vastă experienţă,asistente şi personal de suport,aflată sub coordonarea Prof. Dr. Nicolai Ianovici,medic primar neurochirurgie,Membru al Federaţiei Mondiale de Neurochirurgie şi directorul medical al clinicii.

În premieră pentru piaţa locală din Iaşi,medicii vor avea posibilitatea să vizualizeze istoricul medical al pacientului înainte de intrarea acestuia în cabinet,având astfel şansa să evalueze problemele de sănătate într-un cadru mult mai amplu şi să ofere soluţii medicale personalizate.  La rândul lor,pacienţii vor putea fi la curent oricând cu rezultatele analizelor medicale,investigaţiilor de imagistică precum şi ale tuturor indicaţiilor medicale prescrise în urma consultaţiilor,având astfel posiblitatea să îşi monitorizeze mult mai bine starea de sănătate.

Citeşte şi:

Reguli simple pentru sănătatea ta

Exerciţii fizice pentru diverse probleme de sănătateRecente

Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg
Eva Pavel Catalin Botezatu jpg
labute patrupezi plimbare foto shutterstock 1530537530 jpg