Obiectul vestimentar pe care nu trebuie să îl porţi atunci când eşti în avion!

2 shutterstock 744970849 jpg jpeg

Pentru că în această perioadă vacanţele în străinătate sunt la mare căutare, iar zborul cu avionul este cel mai sigur şi mai rapid mijloc de transport, experţii au analizat toate detaliile pentru o călătorie sigură. Printre acestea se numără şi vestimentaţia pe care pasagerii trebuie să o poarte în timpul zborului.

Printre întrebările pe care cei mai mulţi oameni şi le pun atunci când îşi cumpără un bilet de avion se află şi: „Cu ce mă voi îmbrăca?‟. De regulă, vestimentaţia trebuie să fie confortabilă, potrivită temperaturii din zona din care pleci şi potrivită temperaturii din destinaţia în care avionul va ateriza. Dacă faci parte din categoria persoanelor care se întreabă cu ce să se îmbrace în avion, iată de ce trebuie să ţii cont!

Într-un filmuleţ de pe Tik Tok, care a devenit viral, însoţitorul de zbor Tommy Cimato a detaliat o listă de lucruri pe care oamenii nu ar trebui să le facă niciodată atunci când se află într-un avion. Unul dintre ele este, surprinzător, purtatul pantalonilor scurţi: „Nu purtaţi pantaloni scurţi în timp ce sunteţi în avion. Nu ştii niciodată cât de curat este scaunul pe care stai, aşa că dacă vei purta pantaloni lungi, vei putea evita posibili germeni prezenţi pe scaun!‟, a explicat el.

Citeşte şi: Secretele companiilor aeriene: De ce vând bilete în plus, cât durează oxigenul din măşti, cât combustibil de rezervă au 

De asemenea, purtatul pantalonilor lungi nu este singurul sfat pe care Cimato l-a dat urmăritorilor. De asemenea, el sfătuieşte pasagerii să evită să doarmă sau să îşi aplece capul pe fereastră: „Nu eşti singurul care face acest lucru şi nu ştii câte persoane au atins mâinile pe fereastră. Evită să atingi cu faţa fereastra din avion!‟, a spus acesta.

Ce trebuie să faci înainte de zbor?

De asemenea, însoţitorul de zbor a oferit sfaturi cu privire la lucrurile pe care trebuie să le facem înaintea zborului. Recomandarea principală este hidratarea înainte de zbor. Din cauza nivelului de umiditatea foarte scăzut, te poţi deshidrata, iar gâtul, nasul şi pielea se pot usca. Desigur, hidratarea poate însemna şi folosirea toaletei mici din avion, iar Cimato spune că ar fi bine să deschizi uşa toaletei din avion cu ajutorul unui şerveţel, pentru a evita contactul cu anumiţi germeni.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg