Recomandări pentru a oferi un dar inspirat de casă nouă

Dacă prietenii tăi s-au mutat de curând într-o casă nouă și ești invitat la petrecerea de inaugurare, ar fi de preferat să alegi un cadou pe cât de inspirat, pe atât de util. Atunci când e vorba de un cămin nou, cu siguranță locatarii vor avea nevoie de foarte multe lucruri.

image

Evită perdele sau draperiile pentru că nu știi care sunt preferințele acestora și dacă au de gând să le asorteze cu o sofa sau cu un covor, precum și obiectele cu însemnătate religioasă.

Dacă ești superstițios, poți lua obiecte de „casă nouă” despre care se spune că aduc noroc și belșug în casă: o potcoavă sau un brăduț, precum și sare și orez.

Electrocasnice

Din considerente care țin și de sfera financiară, poți miza pe electrocasnice mici și „bune la casa omului” cum ar fi una dintre aceste masini de spalat vase, care pe lângă faptul că se poate integra perfect în bucătărie, este și extrem de utilă. Poți să ceri detalii prietenilor despre dimensiunea pieselor de mobilier din bucătărie pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere. Totodată, un filtru de cafea sau un sandwich maker sunt binevenite. De asemenea, mai ales dacă vă cunoașteți între voi, cei apropiați locatarilor, puteți face chetă pentru un frigider sau o plasmă, deși în acest caz, fiecare are gusturi precise în acest sens, pornind de la model, culoare și, desigur, dimensiune.

Un pantofar

De obicei, achiziția unui pantofar rămâne pe ultimul loc mai ales atunci când e vorba de un nou cămin. Pe cât de

O carte de oaspeți

Poți comanda o carte de oaspeți personalizată, cu numele proprietarei pe ea, în care invitații de la petrecerea de inaugurare sau cei dragi vor nota urări pentru noul cămin. E un cadou de suflet care ar impresiona pe oricine și care va dăinui în timp.

Jocuri

Mai ales dacă prietena ta are o fire sociabilă, un joc domino, unul de șah sau Monopoly și Catan vor fi mai mult decât bine primite. Astfel de accesorii sunt potrivite și necesare în orice casă, mai ales în noul context pandemic, în care ieșirile pot fi limitate, iar interacțiunile sociale restrânse.

Orice ai alege, oferă din toată inima cadoul, iar dacă ții foarte mult la sănătatea ta și a celorlalți, poți chiar să-l trimiți prin poștă la destinație. Cu siguranță, prietena ta va aprecia gestul în sine.

Sursa foto: unsplash.com



Recente

cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg