VIDEO Cadoul incredibil cu care Dwayne Johnson şi-a emoţionat mama până la lacrimi

Fostul luptător profesionist devenit actor Dwayne Johnson i-a demonstrat mamei lui dragostea şi nu oricum, ci cumpărându-i un cadou la care ea nu se aştepta.

dwayne johnson jpg jpeg

Dwayne Johnson a împărtășit cu cei 320 de milioane de admiratori ai lui de pe o reţea de socializare momentul special în care îşi surprinde mama. Actorul a postat câteva clipuri cu mama lui, Ata Johnson, în timp ce îi oferă cadoul lui: o nouă casă pe care i-a cumpărat-o apoi a mobilat­-o şi decorat-o special pentru ea.

„Te iubesc, mama!‟

Actorul a postat pe Instagram câteva clipuri în care îşi ia mama prin surprindere şi a lăsat mesajul: „Când eram copil, uram când mama plângea. Zilele astea, îi voi aduce cu bucurie lacrimi de bucurie. Mi-am surprins mama și i-am cumpărat o casă nouă”, a explicat el. „Mie și echipei mele de proiectare ne-au trebuit opt săptămâni să pregătim casa, pentru ca ea să-i poată trece pragul pentru prima dată. Tot ce a văzut era nou-nouț, o surpriză totală‟.

Vedeta din San Andreas a remarcat că a fost „destul de norocos să-i fi cumpărat câteva case de-a lungul anilor‟, dar a explicat că aceasta este specială: „Mamă, nu există sentiment mai frumos decât să te fac fericită. Bine ai venit acasă! Întotdeauna spun, dacă ai o mamă bună, atunci ai șansa să devii o ființă umană bună și grijulie. Să dăm cu toții mamelor noastre o îmbrăţişare mare de recunoștință în acest weekend și să le facem fericite‟, a continuat starul.

Citește și: Jennifer Lopez, despre mama ei, Guadalupe Rodríguez: „Am reuşit în showbiz pentru că mama a fost foarte strictă‟

A dedicat o cameră amintirilor

Într-un alt clip, Ata Johnson a putut fi văzută plâgând de bucurie în timp ce admira o cameră decorată la comandă, plină cu cele mai importante suveniruri din cariera fiului ei.

Vezi și: Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-şi ajute mama diagnosticată cu cancer

Fiul ei a mers până la a proiecta o cameră plină cu imagini cu străbunicii și ukulele mamei sale. A adăugat mesajul: „Am adus-o pe mama în noua ei cameră de familie, unde i-am așezat ukulelele de epocă pe perete și am reușit să scot la iveală imagini cu strămoșii noștri pe care ea nu le-a văzut de când era copilă şi creştea în Samoa‟.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg