Aripioare picante...cu bere

1 57918 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 500 g aripioare de pui,1/2 cană pesmet, 2 ouă,1/4 cană bere,1 linguriţă boia iute,oregano, piper, sare,ulei pentru prăjit

Cum se prepară:

1 Aripioarele se spală,se curăţă,se taie vârfurile,apoi se taie la articulaţie şi se presară cu puţină sare. Pesmetul se amestecă cu boiaua iute,oregano,sare şi piper,după gust.

2 Ouăle se bat bine cu berea. Se dau aripioarele prin oul amestecat cu bere,apoi prin pesmetul amestecat cu toate condimentele şi se prăjesc în uleiul bine încins,la foc mic. Se scot pe prosoape absorbante. Se pot servi cu maioneză şi usturoi.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg