Brioşe cu morcovi
Dacă eşti la dietă, inspiră-te din această reţetă. Brioşele sunt gustoase, cu mai puţine calorii şi uşor de realizat.
Ai nevoie de
500 g morcovi raşi
300 g zahăr brun
200 ml lapte
4 ouă
400 g făină
120 ml ulei
1 lingură bicarbonat de sodiu
nucşoară,după gust
ghimbir,opţional
zahăr pudră,pentru decor
morcovi fierţi,opţional
Preparare
Amesteci morcovii raşi,făina,zahărul brun,laptele,ouăle,uleiul şi bicarbonatul de sodiu. Adaugi dacă vrei ghimbir sau nucşoară,după gust şi omogenizezi ingredientele. Torni aluatul în forme speciale,de brioşe,în care ai pus hârtie de copt. Le dai la cuptorul încins,la 180 C o,25-30 de minute. Serveşti brioşele pudrate cu zahăr şi,dacă vrei,decorezi cu felii de morcovi.
Foto:Profimedia
Citeşte şi:Reţetă super-simplă:Prăjitură delicioasă cu banane şi cacao