Budincă cu ardei, brânză şi ciuperci, simplu de făcut

În zilele în care nu ai energie să găteşti ceva complicat, această budincă este gata în scurt timp şi foarte gustoasă.
Ai nevoie de
Pentru aluat
250 g făină
140 g unt
2-3 linguri lapte
1 gălbenuş
1 praf de sare
Pentru umplutură
1 ceapă
250 g brânză de vaci, bine scursă
150 g ciuperci
1 ardei
3 ouă
2-3 linguri smântână
1 lingură făină
2 linguri ulei
Mod de preparare
Frămânţi făina cu untul rece, tăiat cubuleţe, până când obţii o consistenţă sfărâmicioasă. Adaugi gălbenuşul, apa, sarea şi omogenizezi. Înfăşori aluatul în folie şi-l dai la frigider 30 de minute.
Cureţi ceapa , o toci, o căleşti în ulei încins până când se rumeneşte, apoi adaugi ciupercile tăiate. Le ţii la foc mediu până când scade zeama lăsată, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit. Combini făina cu smântâna şi ouăle, adaugi ardeiul tocat, brânza şi legumele călite.
Întinzi o foaie din aluat, pe care o aşezi într-o tavă, inclusiv pe margini. Pui umplutura, nivelezi şi dai tarta la cuptor până când se rumeneşte uşor pe deasupra.