Cea mai ieftină reţetă de bomboane Raffaello. Costă mai nimic şi sunt delicioase

1 bomboane raffaello jpg jpeg

Dacă iubeşti nuca de cocos şi dulciurile, atunci reţeta aceasta de bomboane raffaello este pentru tine. Preparat cu doar câteva ingrediente şi extrem de simplu de făcut, acest desert va deveni preferatul tău când vei constata cât de puţin durează.

Fă-le o surpriză celor dragi şi oferă-le un dulce savuros, fără să stai o veşnicie în bucătărie.

Ingrediente pentru reţeta de bomboane Raffaello

  • 300 ml lapte condensat,
  • 200 g unt,
  • 200 g fulgi de cocos,
  • 1 pahar cu migdale,
  • 1 linguriţă cu esenţă de vanilie

Citeşte şi: Cum să faci aluat de clătite la sticlă! Este cea mai rapidă şi cea mai delicioasă reţetă

Mod de preparare reţeta de bomboane Raffaello

Pisaţi untul la temperatura camerei cu o furculiţă. Amestecaţi-l cu lapte condensat, adăugaţi esenţa de vanilie şi 150 g fulgi de cocos. Bateţi masa bine până obţineţi o cremă omogenă (dacă vă pare compoziţia cam tare, mai puteţi adăuga două-trei linguri cu lapte condensat). Daţi crema la frigider pentru 24 de ore.

După o zi scoateţi crema densă şi formaţi bomboanele. Luaţi din cremă cât încape într-o linguriţă, îndepărtaţi „porţia” astfel obţinută cu un cuţit cu capăt rotunjit şi rulaţi biluţe, puneţi în interior o migdală. Daţi bomboanele astfel obţinute prin fulgii de cocos care au rămas (50 g) şi aşezaţi-le pe un platou sau într-o cutie frumoasă.

Citeşte şi: Cheescake cu caramel. Un desert pentru toate gusturile

Lăsaţi-le la frigider cel puţin o oră. Bomboanele Raffaello se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se pot topi. Poftă bună!