Chifteluţe cu salată

Îţi propunem o reţetă delicioasă, care nu-ţi ia foarte mult timp, e simplu de făcut şi, garantăm, foarte gustoasă.
Dificultate: medie
Preparare: 40'
Porţii: 2
Ai nevoie de
300 g carne de pui tocată
1 ou
2 felii de pâine înmuiate în lapte
2-3 căţei de usturoi
1 legătură de pătrunjel
2 legături de ceapă verde
1 cutie mică de iaurt dietetic
sare
piper
cartofi natur
salată
castraveţi
ridichi
boabe de porumb
Mod de preparare
Toci pătrunjelul şi ceapa verde. Într-un bol, amesteci carnea tocată cu oul, usturoiul pisat, ceapa verde tocată, o parte din pătrunjelul mărunţit, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse bine. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Întinzi hârtie de copt într-o tavă de aragaz. Cu mâinile umede, formezi chiftele pe care le aşezi în tavă. Dai la cuptorul încins 30 de minute. Ai grijă ca, la jumătatea timpului, să le întorci pe partea cealaltă.
Restul de verdeaţă îl pui la salată. Serveşti alături de cartofi natur şi salată cu dressing de iaurt.