Ciuperci umplute

1 80749 original jpg jpeg

Ciupercile umplute sunt un aperitiv ideal pentru o masă în familie.

Ai nevoie de:

10 ciuperci champignon, cât mai mari

100 g şuncă presată

1 ardei

½ praz

50 g caşcaval

sare

piper

3 linguri ulei

unt, pentru uns tava

Mod de preparare

Rupi picioruşele ciupercilor şi le tai mărunt. Speli pălăriuţele şi le laşi la scurs.

Încingi uleiul şi căleşti prazul curăţat şi tocat până când devine sticlos. Adaugi picioruşele ciupercilor, ardeiul tăiat şi şunca feliată şi mai ţii pe foc până scade zeama, apoi dai deoparte. Laşi la răcorit, amesteci compoziţia cu caşcavalul ras, sare şi piper, după gust.

Aşezi pălăriuţele într-o tavă unsă cu unt. Pui în ele umplutura şi le dai la cuptor, încălzit în prealabil, 25-30 de minute.

3 porţii

Preparare 1 h

Dificultate medie



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg