Cornuri cu şuncă, brânză şi dovlecei
Ai nevoie de: 4 cornuri, 4 felii şuncă, 1 dovlecel, 200 g brânză, oregano, 4 linguri ulei, sare, piper.
Cum se prepară
Speli dovlecelul şi-l tai felii. Încingi tigaia cu două linguri de ulei,iar când este fierbinte,pui feliile de dovlecel. Laşi câte două minute pe fiecare parte. Le dai deoparte pe şervete absorbante pentru eliminarea surplusului degrăsime. Presari sare şi piper.
5 alimente care-ţi alungă proasta dispoziţie
Secretele unui prânz echilibrat
Tai brânza felii,stropeşti cu restul de ulei şi presari oregano. Tai pe mijloc fiecare corn. Aşezi câteva felii de dovlecel,apoi o felie de şuncă şi,la final,una de brânză. Pentru picnic,e bine să înveleşti cornurile în folie de plastic alimentară.
Pentru 4 porţii;
Preparare 15';
Dificultate mică