Fursecuri aromate

1 54578 original jpg jpeg

Ai poftă de ronţăit după-amiaza sau la o cafea? Încearcă reţeta noastră de fursecuri cu fulgi de ovăz şi nu vei fi tentată să cumperi biscuiţi din comerţ!

Ingrediente:

100 g făină

100 g fulgi de ovăz

1 lingură cacao

100 ml ulei de măsline

50 g zahăr tos

30 g fulgi de ciocolată

1 ou

2 linguri miere

1 linguriţă seminţe de in

1 linguriţă scorţişoară

1/2 linguriţă praf de copt

Cum se prepară:

1 Se amestecă făina cu fulgii de ovăz,­cacaua,seminţele de in,praful de copt şi zahărul. Se adaugă oul,uleiul de măsline,mierea,fulgii de ciocolată,scorţişoara şi se omogenizează ­compoziţia.

2 Într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu ­făină,se pun grămăjoare de aluat cu ajutorul unei linguri. Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.