Fursecuri aromate
![1 54578 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-2/2ecc9b21-c4a3-4245-86aa-ad1b2ec8e2d5/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ai poftă de ronţăit după-amiaza sau la o cafea? Încearcă reţeta noastră de fursecuri cu fulgi de ovăz şi nu vei fi tentată să cumperi biscuiţi din comerţ!
Ingrediente:
100 g făină
100 g fulgi de ovăz
1 lingură cacao
100 ml ulei de măsline
50 g zahăr tos
30 g fulgi de ciocolată
1 ou
2 linguri miere
1 linguriţă seminţe de in
1 linguriţă scorţişoară
1/2 linguriţă praf de copt
Cum se prepară:
1 Se amestecă făina cu fulgii de ovăz,cacaua,seminţele de in,praful de copt şi zahărul. Se adaugă oul,uleiul de măsline,mierea,fulgii de ciocolată,scorţişoara şi se omogenizează compoziţia.
2 Într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină,se pun grămăjoare de aluat cu ajutorul unei linguri. Se introduc la cuptor pentru 15-20 de minute.