Hamsii prăjite
![1 57639 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-2/295bbc7f-0fc3-43fe-8116-c77997ef2e5c/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D750%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ai nevoie de / 500 g hamsii / 6 linguri de făină / ulei pentru prăjit / 1 praf de sare / 1 praf de piper / zeamă de lămâie / mujdei
Cum se prepară
Îndepărtezi capetele fiecărui peşte,îi cureţi de intestine şi îi speli. Amesteci făina cu sarea şi piperul. Încingi uleiul. Pui în amestec hamsiile,le iei cu o strecurătoare,scuturi ca să îndepărtezi surplusul de făină,apoi le pui la prăjit. Laşi 3 minute,până devin crocante. Le scoţi pe un şerveţel de hârtie absorbant. Poţi să le serveşti,după gust,cu zeamă de lămâie ori cu mujdei.