Mousse de ciocolată cu spumă de kiwi
Ai nevoie de: /160 g cicolată cu 70% cacao/ 4 ouă/ 2 linguri rom/ Pentru spumă:/2 albuşuri/ 3 kiwi/ 100 g zahăr/ 1 plic zahăr vanilat
Cum se prepară
Topeşti ciocolata,ruptă în bucăţi,într-un vas pe baie de aburi şi o amesteci cu cele 4 gălbenuşuri şi cu cele 2 linguri de rom. Dai deoparte de pe foc. Separat,baţi albuşurile spumă şi le încorporezi în amestecul de ciocolată. Împarţi compoziţia în 3 cupe şi dai la frigider. Baţi spumă albuşurile. Adaugi zahărul tos şi zahărul vanilat. Cureţi cele 3 kiwi,le scoţi seminţele,le mixezi şi le pui peste albuşurile bătute spumă. Amesteci până se omogenizează. Scoţi cupele cu ciocolată din frigider şi le ornezi cu spuma de kiwi.