Mousse fin de ciocolată albă cu vişine

1 shutterstock 94873105 jpg jpeg

Delicios şi răcoritor, acest desert se prepară rapid. Combină ciocolata albă şi fină cu vişinele acrişoare şi vei obţine un deset demn de un patiser profesionist!

Ingrediente:

150 g ciocolată albă

200 ml smântână pentru frişcă

1 lingură zahăr pudră

2 linguri zahăr tos

200 g vişine fără sâmburi

2 foi gelatină

Mixează smântâna rece cu zahărul pudră, până devine frişcă, dar ai grijă să nu se întărească foarte tare, ci să rămână aerată. Dă-o la frigider. Pune la fiert vişinele cu zahărul tos şi lasă-le să clocotească 10 minute, amestecând în ele. Transferă-le într-un blender şi mixează până obţii un piure fin. Trece-l prin sită şi lasă-l la răcit.

Pune gelatina la hidratat în apă foarte rece, 10 minute. Topeşte ciocolata albă ruptă în bucăţi pe baie de aburi şi las-o la răcorit.

Scurge bine foile de gelatină hidratate, pune-le în ciocolata călduţă şi amestecă până se dizolvă.

Încorporează în ciocolată frişca, apoi piureul de vişine, amestecând cu un tel-pară, până obţii o compoziţie omogenă. Toarnă în

cupe şi pune-le la frigider minimum 4 ore. Decorează după preferinţă.

FOTO Shutterstock



Recente

Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg