Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie

1 80918 original jpg jpeg

Acest muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie trebuie gătit bine, apoi tăiat felii şi servit cu un uşor şi delicios sos cremos. Ai grijă, însă, înainte să pui carnea pe foc, să îndepărtezi toate pieliţele şi eventuala grăsime.

Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie – Ingrediente (8 porţii)

1/4 cană ulei5 căţei usturoi, tăiaţi pe jumătate, în lungime2 linguri frunze proaspete de rozmarin, tocate1/4 cană frunze proaspete de salvie, tocate800 g – 1 kg muşchi de porc1 1/4 căni vin alb secsarepiper1/2 cană supă de pui sau apă încălzită1/2 cană smântână

Află cum se prepară muşchiul de porc cu vin şi rozmarin pe clickpoftabuna.ro.