Muşchi de vită la cuptor cu sos de bere

1 68384 original jpg jpeg

E musai să foloseşti pentru această reţetă de muşchi de vită la cuptor cu sos de bere puţin busuioc, pentru o aromă bogată şi specială. Uscat sau proaspăt, aşa cum îl găseşti în magazine la ghivece, este un ideal antiiinflamator, cu rezultate împotriva cistitelor.

Cel mai la îndemână este să foloseşti busuioc în prepararea salatelor. Dar la fel de benefic este şi ceaiul. Îl poţi bea la micul dejun, pentru că are un gust foarte bun! În plus, calmează durerile intestinale şi reduce simptomele răcelii.

Muşchi de vită la cuptor cu sos de bere – Ingrediente (8 porţii)

1 kg muşchi de vită

5-6 linguri muştar

2-3 linguri ulei

100 ml supă de legume sau de carne

200 ml bere

4 ciuperci mari

4 căţei usturoi

2-3 foi dafin

cimbru

busuioc

sare

piper