Omletă cu cremă de brânză şi somon, uşor de făcut
Omleta cu brânză şi somon este un aperitiv extrem de gustos şi foarte uşor de preparat. Poate fi gustat atât la micul-dejun, cât şi la prânz. Inspiră-te din această reţetă delicioasă şi găteşte cu drag!
Ai nevoie de
Pentru omletă
• 4 ouă
• 100 g caşcaval ras
• sare
• piper
Pentru umplutură
• 250 g cremă de brânză
• 3 felii de somon afumat
• 2-3 frunze de ceapă verde
Mod de preparare
Baţi bine ouăle cu sare şi piper, apoi încorporezi caşcavalul. Răstorni omleta într-o tavă mică în care ai întins hârtie de copt. O dai la cuptor 20 de minute. O ţii câteva minute în tavă, apoi o aşezi pe o hârtie de copt curată şi o laşi la răcit.
Ungi omleta cu cremă de brânză, amestecată cu ceapă tăiată mărunt, adaugi feliile de somon afumat, astfel încât să acoperi toată suprafaţa omletei. O rulezi şi o păstrezi în frigider.