Omletă cu cremă de brânză şi somon, uşor de făcut

1 77946 original jpg jpeg

Omleta cu brânză şi somon este un aperitiv extrem de gustos şi foarte uşor de preparat. Poate fi gustat atât la micul-dejun, cât şi la prânz. Inspiră-te din această reţetă delicioasă şi găteşte cu drag!

Ai nevoie de

Pentru omletă

•    4 ouă

•    100 g caşcaval ras

•    sare

•    piper

Pentru umplutură

•    250 g cremă de brânză

•    3 felii de somon afumat

•    2-3 frunze de ceapă verde

Mod de preparare

Baţi bine ouăle cu sare şi piper, apoi încorporezi caşcavalul. Răstorni omleta într-o tavă mică în care ai întins hârtie de copt. O dai la cuptor 20 de minute. O ţii câteva minute în tavă, apoi o aşezi pe o hârtie de copt curată şi o laşi la răcit.

Ungi omleta cu cremă de brânză, amestecată cu ceapă tăiată mărunt, adaugi feliile de somon afumat, astfel încât să acoperi toată suprafaţa omletei. O rulezi şi o păstrezi în frigider.