Omletă cu cremă de brânză şi somon, uşor de făcut
![1 77946 original jpg jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-3/3e6365dd-52d2-48a3-93c5-8bd47dac501e/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D584%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Omleta cu brânză şi somon este un aperitiv extrem de gustos şi foarte uşor de preparat. Poate fi gustat atât la micul-dejun, cât şi la prânz. Inspiră-te din această reţetă delicioasă şi găteşte cu drag!
Ai nevoie de
Pentru omletă
• 4 ouă
• 100 g caşcaval ras
• sare
• piper
Pentru umplutură
• 250 g cremă de brânză
• 3 felii de somon afumat
• 2-3 frunze de ceapă verde
Mod de preparare
Baţi bine ouăle cu sare şi piper, apoi încorporezi caşcavalul. Răstorni omleta într-o tavă mică în care ai întins hârtie de copt. O dai la cuptor 20 de minute. O ţii câteva minute în tavă, apoi o aşezi pe o hârtie de copt curată şi o laşi la răcit.
Ungi omleta cu cremă de brânză, amestecată cu ceapă tăiată mărunt, adaugi feliile de somon afumat, astfel încât să acoperi toată suprafaţa omletei. O rulezi şi o păstrezi în frigider.