«Pătrăţele» cu spanac

1 53421 original jpg jpeg

Ingrediente: 60 g pesmet, 250 ml smântână, 1 fir de praz, 200 g spanac congelat, 2 cepe, 2 linguri unt,3 căţei de usturoi, 3 ouă, 5 linguri făină, 200 g brânză telemea rasă, 1 linguriţă sare,1 vârf cuţit piper măcinat, 1 vârf cuţit nucşoară pudră, 1 vârf cuţit scorţişoară, 100 g roşii cherry pentru decor

Cum se prepară

1. Se cerne pesmetul într-un castron şi se toarnă smântâna caldă peste el. Prazul şi ceapa se taie fâşii şi se călesc împreu­nă cu usturoiul în untul topit trei minute. Se adaugă spanacul scurs şi tocat mărunt şi se mai lasă două­ minute. Se lasă să se ­răcească.

2. Se toarnă amestecul de legume peste pesmetul cu smântână. Se adaugă ouăle bătute,făina,2/3 din brânza rasă,nucşoara,scorţişoara,piperul şi sarea. Se amestecă bine.

3. Se pune compoziţia într-un vas termorezistent pătrat uns şi tapetat,se presară brânza oprită şi se coace în cuptorul preîncălzit 20-30 de minute. Se taie pătrăţele şi se decorează cu roşii cherry.



Recente

femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg