Penne cu somon, un deliciu culinar

1 73347 original jpg jpeg

Ai poftă de nişte paste delicioase? Pastele cu peşte sunt delicioase şi pe placul tuturor celor cărora le plac peştele. Prepară această reţeta şi nu vei regreta.

Ai nevoie de:

-500 gr paste penne-200 gr somon proaspăt-½ ceapă-2-3 căţei de usturoi-1 cutie de suc de roşii,cu pulpă-parmezan ras-sare-piper-oregano

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă şi o lingură de sare se pun pastele la fiert. Între timp,pregăteşti o tigaie în care pui ulei de măsline şi o laşi la foc mic. Pui căţeii de usturoi decojiţi şi întregi şi nu îi laşi mai mult de 2 minute,apoi îi scoţi. Toci ceapa şi o adaugi în tigaie,apoi tai somonul cubuleţe mai mici,pe care le adaugi tot în tigaie şi o acoperi cu un capac. Amesteci în ea pentru ca somonul şi ceapa să se gătească bine.

Citeşte şi:Reţetă super-simplă:Prăjitură delicioasă cu banane şi cacao

După ce vezi că somonul este gata,adaugi sucul de roşii,sare,piper şi oregano,după gust. După ce s-au fiert pastele se scurg de apă. Torni peste ele conţinutul din tigaie şi amesteci cu o lingură. La final,fiecare îşi adaugă în farfurie parmezan dat prin răzătoare pe deasupra de paste.

Credit foto:iubdelivery.ro