Piersici umplute
Vara asta, răsfaţă-i pe cei mici cu acest gen de desert, care este foarte uşor de preparat. În acest fel, îi vei convinge pe copii să mănânce mai multe fructe, precum piersicile, care sunt bogate în vitamine şi minerale.
Ai nevoie de
4 piersici mari 100 ml smântână pentru frişcă1-2 linguri zahăr pudră80 g cremă de brânză1 mână migdale tocate
Preparare
Speli bine piersicile ca să îndepărtezi puful, le tai jumătăţi şi le scoţi sâmburii. Le dai deoparte.
Separat, mixezi smântâna pentru frişcă până devine o spumă tare. Adaugi zahărul pudră şi crema de brânză şi le mixezi până când crema devine pufoasă. O răstorni într-un poş şi asamblezi desertul astfel: aşezi patru jumătăţi de piersici pe farfurii, le umpli cu cremă, apoi le acoperi cu celelalte jumătăţi. Decorezi cu migdale şi serveşti.