Reţeta zilei: Prăjitură cu caise

1 69968 original jpg jpeg

Prepară-ţi o prăjitură pufoasă cu caise şi bucură-te de gustul bogat al acestor fructe de sezon!

Ai nevoie de

Pentru pandişpan

6 ouă

6 linguri zahăr

6 linguri făină

Pentru jeleu

1 kg caise

10 linguri zahăr

6 foi gelatină

Pentru decor

caise

merişoare

frunze de mentă

Mod de preparare

Separi albuşurile de gălbenuşuri,baţi albuşurile spumă,adaugi zahărul şi continui să baţi până când se întăreşte albuşul. Separat,mixezi gălbenuşul,adaugi albuşul,apoi,amestecând uşor,încorporezi făina. Torni totul într-o tavă tapetată şi dai la copt aproximativ o oră. Pentru jeleu,cureţi de coajă caisele,le scoţi sâmburii şi le tai cubuleţe. Le pui pe foc mic împreună cu zahărul. Le laşi la fiert circa 10 minute,apoi le pasezi. Prepari gelatin conform indicaţiilor de pe ambalaj,apoi o pui în piureul de caise. Întinzi jeleul peste pandişpan în strat uniform şi laşi la răcit. Înainte de servire,decorezi prăjitura cu felii de caise,merişoare şi frunze proaspete de mentă.



Recente

Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg