Secretele celor mai bune fursecuri de Crăciun. Trucurile experţilor

Pregătirea fursecurilor de Crăciun ar trebui să fie o bucurie, mai ales dacă sunt şi copiii implicaţi. Rezultatul nu este deloc pe măsura aşteptărilor? Aplică şi sfaturile experţilor pentru a fi sigur că obţii fursecuri fragede!

image

Unul dintre trucurile de a face fursecuri iubite de toţi cei dragi este să laşi aluatul să se odihnească. Michael Wallace, bucătar și coordonator al echipei de cercetare de la compania de făină fără gluten Cup4Cup din SUA, a declarat pentru Business Insider.com: „Primul lucru pe care îmi place să-l recomand este să lase aluatul la odihnit cel puțin două ore înainte de a-l coace. Următorul ar fi să lase fursecurile să se răcească după coacere timp de cinci minute înainte de a le scoate din tavă”.

Răceşte aluatul înainte de coacere

Timpul petrecut de aluat la frigider este foarte important. „Aluatul răcit este întotdeauna cel mai bun, de aceea trebuie înghețat înainte de coacere”, a declarat Tricia Brennan Nally, brutar american la Sur La Table. Timpul de răcire adecvat poate varia în funcție de aluatul pe care îl foloseşti și de fursecurile pe care încerci să le faci, dar este important să aloci acea perioadă de așteptare înainte de coacere.

Te-ar mai putea interesa: Biscuiţi de casă cu nucă de cocos

Poți face diferite tipuri de fursecuri din același aluat

Folosirea aceluiaşi aluat pentru a coace diferite feluri de fursecuri îţi va salva mult timp. „Încercați să faceți mai multe tipuri de prăjituri din aceeași bază de aluat, cum ar fi un aluat de zahăr care poate fi transformat în fursecuri cu amprentă, prăjituri tip sandviş sau rulate”, a spus brutarul Tricia Brennan Nally. Pe lângă amestecarea formelor de prăjituri, poţi varia şi modul în care decorezi și așezi fursecurile de sărbători.

Vezi şi: Fursecuri cu cremă

Mai puțin şi mai bun

S-ar putea să merite timpul în care te concentrezi pe pregătirea unui tip de fursec mai degrabă decât să abordezi mai multe feluri deodată. „Prefer să ofer unul, două sau același fel de fursecuri ori un produs de patiserie cu adevărat bun decât să le dau zece tipuri inferioare calitativ”, a declarat Tricia Brennan Nally. Dacă ai diferite tipuri de aluat, le poţi pune la congelator pentru a le pune la cuptor cu altă ocazie.

FOTO: Shutterstock



Recente

Sarmale de post  Sursa foto shutterstock 1922971265 jpg
e1ac91fad47f6e4b8fd68a47a7b4d76926 jpg
clickpentrufemei ro   Cum sa alegi o jacheta de dama care sa combine stilul  i func ionalitatea imag principala jpg
Minitarte cu stafide si nuci  Sursa foto shutterstock 2102404258 jpg
woman with eating disorder trying eat healthy jpg
craciunite 4 jpg
Tocanita cu linte si dovleac  Sursa foto shutterstock 1521090608 jpg
young woman home clothes sitting sofa use spray nose jpg
woman happy winter park jpg
Tarta cu ciocolata  Sursa foto shutterstock 2393286455 jpg
ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg