«Tăvălită» cu cocos

1 53425 original jpg jpeg

Pentru aluat ai nevoie de: 2 ouă, 2 linguri miere, 250 g zahăr, 100 g margarină, 200 ml lapte, 1 praf de copt, 300 g făină. Pentru glazură: 200 g zahăr, 200 g margarină, 100 g ciocolată, 100 ml lapte, 1 esenţă de rom, 2 linguri cacao, 200 g cocos.

Cum se prepară

1. Se mixează ouăle cu zahărul şi mierea,apoi se adaugă laptele,margarina moale şi făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi se dă la cuptor pentru45 de minute.

2. Pentru glazură,se pun ­într-o cratiţă laptele,zahărul,­margarina tăiată cubuleţe,cio­colata rasă şi cacaua. Se fierbe totul pe foc mic până se obţine un sirop omogen. La final se adaugă esenţa de rom şi se lasă la rece.

3 Se taie prăjitura cuburi şi se ţine fiecare bucăţică câteva secunde în siropul de ciocolată,apoi se tăvăleşte prin nuca de cocos.



Recente

Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg
Rulada cu crema de vanilie si mandarine  Sursa foto shutterstock 2373229325 jpg
shutterstock 383146987 jpg
Patrick Swayze  foto   Shutterstock jpg