«Tăvălită» cu cocos

1 53425 original jpg jpeg

Pentru aluat ai nevoie de: 2 ouă, 2 linguri miere, 250 g zahăr, 100 g margarină, 200 ml lapte, 1 praf de copt, 300 g făină. Pentru glazură: 200 g zahăr, 200 g margarină, 100 g ciocolată, 100 ml lapte, 1 esenţă de rom, 2 linguri cacao, 200 g cocos.

Cum se prepară

1. Se mixează ouăle cu zahărul şi mierea,apoi se adaugă laptele,margarina moale şi făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi se dă la cuptor pentru45 de minute.

2. Pentru glazură,se pun ­într-o cratiţă laptele,zahărul,­margarina tăiată cubuleţe,cio­colata rasă şi cacaua. Se fierbe totul pe foc mic până se obţine un sirop omogen. La final se adaugă esenţa de rom şi se lasă la rece.

3 Se taie prăjitura cuburi şi se ţine fiecare bucăţică câteva secunde în siropul de ciocolată,apoi se tăvăleşte prin nuca de cocos.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg