Tiramisu cu caise
Răsfaţă-te cu cel mai apetisant tiramisu cu caise şi bucură-te de savoarea incredibilă a acestor fructe! Cei dragi vor aprecia efortul, iar feliuţele de tiramisu nu vor rezista prea mult în farfurie!
Ai nevoie de
50 ml frişcă60 g zahăr vanilat400 g mascarpone8 linguri lapte1 pachet pişcoturi100 ml cafea (răcită)500 g caise descojite3 linguriţe cacao sau nes
Cum se prepară tiramisu cu caise
Baţi frişca împreună cu zahărul vanilat până se întăreşte. Separat, amesteci crema de mascarpone cu laptele şi o încorporezi în frişcă, cu mişcări de jos în sus, apoi o dai la rece.
Aşezi pişcoturile, trecute rapid prin cafeaua rece, în forme. Deasupra pui un strat din amestecul de frişcă şi mascarpone, felii de caise, iar pişcoturi, trecute rapid prin cafea, cremă, caise, pişcoturi însiropate şi termini cu un strat de cremă. Presari cacaua sau nesul şi serveşti rece.
3 porţii
Preparare 40’
Dificultate medie