Top 3 cadouri de femei pentru orice ocazie

Găsirea cadoului perfect este, deseori, o reală provocare. Deși pentru doamne și domnișoare avem multe opțiuni disponibile pe piață, de cele mai multe ori, tocmai varietatea este cea care ne dă bătăi de cap.   

cadou oferit de femeie jpg

De câte ori avem de cumpărat un cadou pentru un bărbat, ne vine imediat în minte faptul că, pentru aceștia, nu avem prea multe opțiuni. Ne orientăm către o cămașă sau un tricou dacă îi cunoaștem mărimea și stilul vestimentar, un parfum dacă știm ce mirosuri îi plac sau o sticlă de băutură, pe care o poate face cadou cu ușurință dacă nu este pe placul său.

Însă atunci când trebuie să îi facem un dar unei femei, prietenă, soră, mamă sau colegă, avem impresia că lucrurile sunt mult mai simple. Știm că găsim online sau în centrele comerciale mii de produse perfecte pentru a fi dăruite. Lucrurile încep să se complice atunci când suntem puse propriu-zis în fața faptului împlinit. Oricât de bine credem că o cunoaștem pe cea căreia dorim să îi facem o surpriză, deseori, ne pierdem în fața multitudinii de variante.

De cele mai multe ori, atunci când trebuie să alegem un cadou pentru o femeie, ne gândim la un parfum, o bijuterie sau o geantă. Ei bine, acestea sunt cele mai bune opțiuni cu care nu putem da niciodată greș, deoarece sunt lucruri pe care orice femeie le folosește zilnic sau ocazional. 

Iată cum să alegem corect cadoul unei femei atunci când decidem să-i oferim un parfum, o bijuterie sau o geantă:

1.  Parfumul

Aici lucrurile sunt simple dacă știm ce aromă preferă persoana căreia i-l vom oferi. Pentru cele care adoră mirosurile dulci și puternice, putem alege din gama de parfumuri arabesti. Majoritatea acestora au mirosuri orientale, puternice și persistă o perioadă îndelungată, indiferent de PH. Femeilor care preferă parfumurile clasice le putem oferi oricare model din brandurile consacrate, în special o gamă lansată de mult.

Bugetul pe care dorim să îl alocăm pentru acest cadou este cel ce va stabili, în cele mai multe cazuri, gramajul pe care îl va avea parfumul achiziționat.

2.  Bijuteria

Majoritatea femeilor iubesc bijuteriile, dar fiecare are preferata sa. Unele adoră aurul, altele argintul, multe femei aleg gablonțurile. În funcție de preferințele ei, pe care le știm deja din trecut, putem decide ce vom cumpăra. De exemplu, persoanele care schimbă des bijuteriile vor opta, de multe ori, pentru gablonțuri cât mai diversificate pe care le poate asorta cu îmbrăcămintea aleasă. În schimb, femeile care poartă mai mereu aceleași bijuterii, cu siguranță, folosesc doar metale prețioase. Astfel, o pereche de cercei din aur cu șurub va fi perfectă pentru orice femeie care adoră acest metal. Cerceii pot fi purtați la orice outfit atât sport, cât și elegant. Argintul este preferat de către femeile care iubesc bijuteriile masive din metal, considerându-le pe cele din aur prea pretențioase.

3.  Geanta

Atât timp cât se încadrează în preferințele sale, o geantă nouă va fi oricând binevenită. Singurul detaliu pe care trebuie să-l cunoaștem atunci când dorim să facem un astfel de cadou este stilul pe care aceasta îl adoptă. Persoanelor care se îmbracă office prin natura meseriei lor le putem cumpăra o geantă elegantă, de dimensiune medie sau mare, perfectă pentru orice zi. Persoanele care se îmbracă sport sau casual vor purta cu plăcere o geantă de tip poștaș sau un rucsac. Acestea sunt modelele care oferă cea mai mare libertate în mișcare, lucru important pentru persoanele active.

Oricare ar fi alegerea noastră, cadoul oferit va avea, mai presus de toate, o valoare sentimentală. Obiectele oferite reprezintă grija pe care o purtăm pentru persoana respectivă și atenția pe care i-o acordăm pentru a-i cunoaște gusturile personale.

Sursa foto: Pexels.com