5 parcuri de distracţie pentru copii

1 51739 original jpg jpeg

Descoperă cele mai frumoase parcuri de distracţie europene, pe care prichindelul tău nu trebuie să le rateze! Şi, în afara faptului că sunt o încântare pentru cei mici, le aduc şi adulţilor momente binemeritate de relaxare.

Legoland,produsul imaginaţiei

Parcul de distracţii Legoland este situat în Günzburg,sudul Germaniei. Vei găsi peste 40 de puncte de atracţie,imitaţii ale construcţiilor realizate din piesele jocului Lego.

Totul este animat prin simpla apăsare a unui buton.

Copiii mai îndrăzneţi pot conduce propriile canoe şi maşinuţe într-un safari de neuitat,trecând pe lângă gorile,girafe,elefanţi,crocodili în mărime naturală,realizaţi din piese lego.

Cei mici se pot delecta şi cu un spectacol de teatru de păpuşi. Copiii până la 3 ani intră gratuit,cei până la 11 ani şi bătrânii trebuie să plătească 26 de euro,iar adulţii 30 de euro.

Disneyland,tărâmul poveştilor

Un ţinut magic,unde dorinţele celor mici prind viaţă peste noapte,unde eroii şi eroinele lui Walter Disney scriu în continuare povestea viselor fără de sfârşit – nu mai e nevoie de alte prezentări,este vorba de bine-cunoscutul Disneyland,din Paris.

Dacă vrei să-l vizitezi,este bine să ştii că te aşteaptă ţinuturi special amenajate,care mai de care mai amuzante,unde personajele din poveşti şi din desenele animate te invită să te bucuri de măreţia copilăriei şi a jocului.

Poţi participa la nenumărate spectacole de muzică,dans,teatru pentru copii şi teatru de păpuşi.

8513317fcc7e3aa9ba6335f2d32c09c6 jpg jpeg

La acestea se adaugă plimbările cu balonul,spaţiile dedicate în întregime jocurilor (biliard,tenis de câmp,golf şi echitaţie). Tu poţi sta liniştită la piscină cât timp cel mic învaţă lucruri noi şi interesante. Biletele de intrare costă între 45 şi 200 de euro. 

Distracţia e în toi la Port Aventura!

Port Aventura este cel mai mare parc de distracţii din Spania,situat la 120 de kilometri de Barcelona. Cele 24 de puncte de atracţie şi parcul acvatic Costa Caribe reprezintă un adevărat paradis pentru micuţi,dar şi pentru părinţi.

simeon stalpnicul png

Descoperi alături de cei dragi misterele Chinei Imperiale,viaţa plină de peripeţii şi de pericole din Vestul Îndepărtat,comorile civilizaţiei aztece şi junglele din Polinezia. Biletele pentru două zile de vizitat costă 49 de euro pentru adulţi şi 39 de euro pentru copii.

Aqualand,pentru toată familia

Tu şi micuţii tăi puteţi avea parte de clipe minunate şi în parcul de distracţii Aqualand. El este situat în mijlocul insulei Corfu,regiunea Agios Ioannis,Grecia.

simeon stalpnicul png

Unul dintre cele mai mari parcuri de distracţie din Europa,Aqualand cuprinde multe tobogane şi bazine cu apă pentru copii şi adulţi. Zona dedicată celor mici este atent supravegheată de salvamari,parcul de distracţie dispunând şi de propriii fotografi. La finalul zilei,poţi cumpăra pozele ca amintire. Intrarea costă 30 de euro pe zi pentru adulţi,copiii până în 4 ani nu plătesc,iar după ora 15.00 intrarea este la jumătate de preţ.

Ce-ai zice de un tur la Ferma Animalelor?

Chiar dacă n-ai bani să pleci în străinătate,te poţi relaxa şi la noi alături de cel mic.

simeon stalpnicul png

Îl poţi duce laFerma Animalelor,la patru kilometri de Bucureşti,în comuna Pantelimon. Acolo,cel mic poate vedea animăluţe precum ponei,măgari,viţei,iepuri şi le poate da să mănânce. Cei mici au la dispoziţie şi un spaţiu de joacă cu leagăne şi tobogane.

simeon stalpnicul png

La Ferma Animalelor se poate ajunge cu linia Maxi Taxi 547 sau,după caz,cu maşina personală. Puteţi vizita şi Ferma de Lapte,care se află la cinci minute de mers pe jos. Biletul costă 6 lei. Copiii sub 2 ani nu plătesc intrarea.