Vitamina C, eficientă pentru a trata coronavirusul. Cum trebuie administrată

1 coronavirus 4817450 1280 jpg jpeg

Cazurile de coronavirus se înmulţesc semnificativ de la o zi la alta, iar experţii din China atrag atenţia că aceast virus ar putea fi vindecat cu vitamina C, însă nu administrată pe cale orală, ci injectată.

Oamenii de ştiinţă din China atrag atenţia că noul tip de coronavirus care a răpit mii de vieţi ar putea fi vindecat cu vitamina C, însă administrată intravenos, aceasta fiind cea mai sigură şi eficientă metodă.

'Pe data de 20 februarie 2020, alţi patru pacienţi cu pneumonie coronavirală severă şi-au revenit la spitalul din Tongji. Dozele crescute de vitamina C care au fost administrate au venit cu rezultate bune.

Adevărul despre coronavirus

Credem că pentru pacienţii în stare critică, cu pneumonie severă, tratamentul cu vitamina C trebuie iniţiat cât mai repede. În urma administrării s-au putut observa efecte antioxidante, reducerea răspunsului inflamatoriu şi îmbunătăţirea funcţiei endoteliale.

Numeroase studii au arătat că dozele de vitamina C au legătură cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu îmbunătăţesc doar nivelul antiviral, ci previn şi tratează afecţiunile acute ale plămânilor şi bolile respiratorii acute', se arată într-un comunicat oficial emis de Spitalul Universităţii Xi’an Jiaotong, potrivit Viva.ro.

Cum te fereşti de coronavirus. Cele mai importante recomandări ale medicilor

Doza recomandată variază în funcţie de gradul de severitate şi complicaţii, de la 50 la 200 de miligrame per greutatea corporală, pe zi. Aceste doze sunt aproximativ de la 4,000 la 16,000mg pentru un adult, administrate intravenos.