După cum ne informează Us Weekly, Jackson s-a împrietenit cu Presley în timpul unui scandal-monstru, iscat de acuzaţiile care-i erau aduse Regelui Pop de agresiune sexuală asupra băiatului de 13 ani Jordan Chandler. Vorbeau adesea la telefon, iar propunerea lui Michael de-a se însura cu Lisa a venit când ea era încă măritată cu Keough. “Sunt foarte îndrăgostită de Michael. Îmi dedic întreaga viaţa să-i fiu soţie”, a declarat, la acea vreme, Presley prin intermediul unui comunicat de presă.

Mariajul celor doi n-a durat prea mult, după cum ştim cu toţii. Până în decembrie 1995, cei doi soţi se despărţiseră, iar Lisa a depus actele de divorţ în ianuarie 1996, la numai un an şi jumătate de la nunta lor, susţine CNN. Se pare că relaţia lor n-a rezistat presiunii la care o supunea dependenţa lui Michael de pastile.

Chiar şi-n ziua de azi, există destui care să susţină că Regele Pop şi fiica Regelui Rock and Roll s-au căsătorit doar de ochii lumii. Însă Lisa ne-a asigurat pe toţi că relaţia lor n-a fost o păcăleală, în ciuda faptului că a fost destul de “neobişnuită”, după cum a numit-o chiar ea. În concluzie, e posibil ca singurul copil al lui Elvis să fi avut sentimente pentru superstarul pop. Şi atunci cum a suportat oare dispariţia bruscă şi prematură a fostului ei soţ?