Astfel, după ce săptămâna trecută a mers la ”Neatza cu Răzvan şi Danii” cu un decolteu ameţitor, ulterior, cântăreaţa a venit la Cătălin Măruţă într-o rochie timp plasă, ce a lăsat la vedere mai mult decât trebuia.

Roxana Vancea, transformare incredibilă. Ce mănâncă fosta vedetă TV ca să se menţină în formă

Cum în ultima perioadă Loredana Groza alege ţinute din ce în ce mai extravagante, Cătălin Măruţă i-a făcut o intrare pe măsură! Prezentatorul a folosit o întrebare pe care mulţi dintre telespectatorii emisiunii de la Pro TV au avut-o în minte…

“Toată lumea se întreabă: «Cum o fi venit Loredana îmbrăcată astăzi?» Ei bine, rămâne să aflăm, pentru că Loredana şi băieţii de la Voltaj sunt aici şi au o piesă, pe care o s-o cânte pentru toţi dependenţii de muzică şi de iubire. Despre asta cântă şi noua piesă scoasă împreună, piesă care are şi un clip care creează dependenţă! Cum o fi «Loredana îmbrăcată?» – asta e întrebarea! Loredana şi Voltaj!”, a spus Cătălin Măruţă înainte ca artişii să intre în platoul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV, potrivit Cancan.

“Sărut-mâna, Loredana! Numai puţin băieţi… Bună, Loredana, bine ai venit”, a afirmat Cătălin Măruţă.

Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

“Bună după-amiaza!”, a spus artista zâmbind.

“Foarte interesantă rochia”, a continuat prezentatorul de la Pro TV.

Loredana Groza şi trupa Voltaj au lansat în urmă cu o săptămână videoclipul melodiei “Dependenţa mea”, la care au lucrat împreună.