Toată lumea ştie că este o persoană dificilă şi epuizantă. Mulţi angajaţi ai casei regale din Anglia şi-au dat demisia din cauza ei. Se pare că lăuzia şi maternitatea nu au îmblânzit-o, ci, din contră, au făcut-o mai insuportabilă.

Meghan Markle e o mamă posesivă

Soţia Prinţului Harry este perfecţionistă, puternică, încăpăţânată şi îndârjită ca totul să fie făcut fix cum vrea ea. Naşterea fiului ei, Archie, a făcut-o să fie şi mai... rea.

”Lui Meghan îi place să controleze totul. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu Archie. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit express.co.uk.

Bonele nu au voie să-l atingă pe Archie

Conform sursei citate, bonele angajate să o ajute nu au voie să îi atingă fiul. Vii se pare anormal? Staţi că asta nu e tot! Acelaşi tabloid britanic susţine că nici bunica băiatului, Dora Ragland, mama ducesei de Sussex, nu are voie să îl ţină pe Archie în braţe.

”Meghan o lăsa pe Doria să îl ţină pe Archie preţ de câteva clipe, cât intra în duş, după care alerga să îl ţină din nou în braţe”, a adăugat sursa respectivă.

Citeşte şi: Fotografii în premieră de la nunta ducilor Harry şi Meghan de Sussex

Ducesa de Sussex nu acceptă sfaturi de parenting de la nimeni. Când cineva nu îi respectă dorinţele legate de îngrijirea lui Archie, Meghan Markle ia foc şi se poartă urât cu toată lumea. Meghan Markle, ducesa de Sussex, a născut pe 6 mai un băiat cu greutate de 3,9 kg, care va fi botezat Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Citeşte şi: ”Thomas Markle e îngrozitor, nu merită să îşi cunoască nepotul!”