”Thomas Markle este îngrozitor”

Roslyn Markle susţine că Meghan Markle, de 37 de ani, trebuie să îşi ţină fiul departe de Thomas. Prima soţie a lui susţine că a fost un tată nepăsător şi indiferent cu copiii. Acesta ar fi înşelat-o pe femeie şi o punea să fure mâncare, pentru că el ăşi dădea banii pe droguri.

Roslyn Markle şi Thomas Markle au fost căsătoriţi între anii 1964-1975. După ce au divorţat, regizorul s-a căsătorit cu Doria Ragland, în 1979. Au divorţat în 1987, dar motivele nu se cunosc, momentan. Roslyn e de părere că Meghan Markle nu trebuie să îl prezinte pe fiul ei lui Thomas.

Femeia susţine că Thomas Markle s-a purtat urât cu copiii lor, fratele şi sora vitregă a ducesei de Sussex. Cu toate că nu a fost niciodată un bărbat violent fizic, era vulcanic şi făcea des scandal. Cât despre bani, îi dădea pe droguri des şi familia nu avea ce mânca.

„De ce ar fi un bunic bun pentru Archie?”

„Deşi încearcă să se deseneze drept un tată iubitor, nu a fost niciodată aşa cu cei doi copii ai noştri, în timpul mariajului noastru. În mod repetat, Thomas i-a demonstrat lui Meghan că nu poate fi de încredere. Sunt sigură că şi ea ştie acest lucru acum. Nu o spun din răutate, eu am trecut peste toate acestea acum mulţi ani, dar îmi fac griji. Archie merită să crească într-o familie fericită, nu în această situaţie pe care el a creat-o. Thomas a fost un tată îngrozitor. De ce crede acum că ar fi un bunic bun pentru Archie?”, a declarat Roslyn Markle pentru Mirror.

Din mariajul cu prima soţie, Thomas Markle are doi copii, Samantha şi Thomas Jr. 

Citeşte şi: Meghan Markle a născut un băiat. Ce titlu va purta primul copil al ducilor

Citeşte şi: Meghan Markle şi prinţul Harry şi-au prezentat copilul. Cum arată micuţul