Există atât de multe mituri şi concepţii greşite despre fiecare faţetă a sexualităţii umane, încât ar fi imposibil să le aduni pe toate într-un singur loc. În cele ce urmează, vei găsi cele mai frecvente stereotipuri corelate cu dimensiunea generoasă a organelor genitale ale unui bărbat. Una dintre acestea este rasa, care poate duce la apariţia multor prejudecăţi. Acestea nu provin din intoleranţă sau ură, ci mai mult din lipsă de înţelegere. Asiaticii nu sunt întotdeauna mai puţin norocoşi, iar africanii nu au fost înzestraţi de la natură cu organe sexuale de dimensiuni mari. Oamenii sunt diferiţi şi unici, deci nu este cazul să blocăm pe nimeni în şabloane.

Mărimea încălţămintei

Aceasta este probabil una dintre cele mai cunoscute metode pe care oamenii le folosesc pentru a judeca măsura organelor sexuale masculine. Fetişismul picioarelor poate juca un rol în persistenţa acestei credinţe sau poate fi de vină doar faptul că dimensiunea pantofilor este una dintre cele mai evidente măsurători personale. Femeile mai ales vin cu ecuaţii complicate în încercarea de a găsi o legătură între dimensiunea picioarelor unui bărbat şi lungimea organelor sale reproducătoare. Se pot face oricâte calcule, dar, în cele din urmă, nu vei fi mai aproape de rezolvarea misterului. Este doar un mit.

Vocea gravă

Sigur, o voce gravă are un efect seducător asupra, dar înu este un indicator al dimensiunii mari a organelor sexuale. Cu toate acestea, unii cred că poate fi un indicator demn de luat în seamă. Oricum ar fi, este doar o iluzie pe care niciunul dintre bărbaţii cu astfel de voce, îndeosebi cei faimoşi, n-ar fi dornic să o risipească.

Înălţimea