Lucrurile s-au mai liniştit între Mihai Mitoşeru şi Noemi, motiv pentru care acesta a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu partenera lui. 
 
”Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu ştiu ce să spun. Nu ştiu dacă ne mai putem împăca, dar nu zic nici că ar fi imposibil, este o încercare a noastră. Oricum, chiar dacă Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, în că nu şi-a luat hainele de la mine de acasă. Probabil că le va lua, acum este, probabil, prea ocupată cu munca ei de însoţitoare de zbor şi e prea obosită când se întoarce acasă”, a spus Mihai Mitoşeru pentru wowbiz.ro
 
Mihai Mitoşeru şi Noemi au decis să divorţeze, iar anunţul a fost făcut de acesta prin intermediul unui mesaj făcut public pe contul de socializare: ”Am avut bunul simţ să ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp şi nu mai pot să fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar şi să divorţăm! Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de 3 luni a plecat la mama ei! Ştiu că ne iubim (e greu să treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (şi au fost multe în 13 ani!) şi vreau să fie fericită toată viaţă (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pt mine!?”, a scris Mihai Mitoşeru pe Facebook.