Anna Lesko s-a despărţit de iubitul ei după opt ani de relaţie, însă nu din cauza lui Mike Diamondz, cu care ar fi fost surprinsă sărutându-se. 
 
Mai exact, Mike Diamondz a negat orice relaţie cu Anna Lesko, dar a mărturisit că o place foarte mult. 
”Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa. Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie. Am ajuns acasă singur şi am cercetat problema. Eu cu Anna mă ştiu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală şi eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeaşi atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu îşi păstrează distanţa e un semn”, a spus artistul la Antena Stars.
 
Anna Lesko a fost surprinsă, la începutul verii, într-un club din Capitală sărutându-se cu Mike Diamondz. După mai multe pahare de ”încălzire” care au culminat chiar cu un dans pe masă, între cei doi lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Erau lipiţi de bar şi… foarte intimi. Cei doi şi-au vorbit minute bune, după care şi-au şoptit la ureche… Până când, la un moment dat, Anna Lesko l-a tras pe Mike spre ea ca să-l sărute, potrivit Cancan. 
 
 
Anna Lesko s-a iubit cu DJ Vinnie 
 
Anna Lesko şi DJ Vinnie, unul dintre cele mai discrete cupluri, şi-au spus adio, după aproape opt ani de relaţie, cei doi având împreună un copil de patru ani. 
 
 
Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre şi Codin Maticiuc, însă cel căruia i-a făcut un copil şi alături de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie (Adrian Neniţă).