Întrebată care este cel mai important lucru într-o relaţie de succes, Mirela Vaida a dat un răspuns din propria experienţă. 

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

"Comunicarea. Unde e comunicare, e şi respect, şi încredere. Trebuie să îi spui cleuilalt ce simţi şi celălalt îţi spune şi el. Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt. Nu lăsaţi canale blocate", a mărturisit prezentatoarea tv, într-un interviu pe care l-a acordat la Happy Channel. 

Mirela a mai răspuns şi întrebării "Ce îţi place la tine şi ce te enervează la tine?" cât de poate de scurt şi la obiect.

Îmi place încăpăţânarea mea şi mă enervează încăpăţânarea. E cu dus-întors încăpăţânarea asta. Să ştii că eu am şi o latură pe care nu mi-o ştie nimeni, o latură "mai pesimistă, aşa", a mai spus vedeta care prezintă emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

Mirela Vaida are trei copii şi, pe lângă televiziune, are o carieră de succes în muzică, alături de trupa sa, Vaida Band, cu care cântă la diverse petreceri şi evenimente.