De curând, Misha a vorbit despre relaţia pe care o are cu tatăl fiicei ei şi a recunoscut că sentimentele nu au cum să dispară, deşi au divorţat. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha_misha.ro) on


”Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha pentru Antena Stars, potrivit Viva! 
 
 
În luna iulie, Misha şi Connect-R au plecat în vacanţă alături de fiica lor, Maya, în Delta Dunării, iar din fotografiile pe care le-au postat pe conturile lor de socializare păreau mai fericiţi ca niciodată. 
 
 
Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei şi-au jurat credinţă şi iubire în faţa Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca.  Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în Bucureşti. El este un artist şi actor de hip hop, dance şi pop de etnie romă din România.