Fie că te ghidezi cu sfinţenie după horoscop sau doar citeşti ocazional previziunile astologice, un lucru e incontestabil: astrologia a devenit azi o industrie de sute de milioane de dolari. 

Însă chiar şi pentru cei care se consideră experţi în acest domeniu, astrologia mai are secrete. Şi nu este vorba despre horoscopul zilnic, săptămânal sau lunar ori despre particularităţile fiecărui semn, ci despre statistici referitoare la zodii.

Potrivit unei analize realizate de FBI, pe baza datelor adunate de-a lungul timpului, cei mai mulţi infractori sunt Raci. Totodată, aceştia comit şi cele mai grave infracţiuni, inclusiv omoruri.

Conform unui studiu realizat în Marea Britanie pe 10.000 de persoane, Leii merg cel mai des la sala de fitness, numărul lor fiind dublu faţă de cel al nativilor din alte zodii.

Sportul se pare că nu le dezvoltă Leilor şi abilităţile de şoferi căci un alt studiu efectuat pe 100.000 de persoane a demonstrat că aceştia depăşesc cel mai des viteza legală şi iau cele mai multe amenzi de circulaţie.

Săgetătorii au apetenţă pentru celebritate, aceasta fiind zodia cu cei mai mulţi nativi faimoşi. Unul din cinci copii născuţi sub acest semn are mari şanse să devină o vedetă.

Cunoscuţi pentru ambiţia şi perseverenţa lor, Scorpionii au dat lumii cei mai mulţi conducătoi importanţi. 22 dintre liderii lumii, printre care Maria Antoaneta şi J.F. Kennedy, s-au născut în această zodie.

Dintre toate semnele, Capricornii sunt cei mai nestatornici şi predispuşi la infidelitate.

În ceea ce priveşte criminalii în serie celebri, cel puţin în SUA, două zodii s-au „remarcat“: Peşti şi Gemeni. Primii nativi sunt singuratici, cei din urmă şarmanţi.

Câteva zodii câştigă bani cu nemiluita şi au cu-adevărat succes pe plan financiar de-a lungul vieţii. Aceştia sunt Racii, Scorpionii, Leii şi Taurii. La polul opus, nativii care câştigă cel mai puţin sunt Vărsătorii şi Capricornii.

Peştii sunt introvertiţi şi au au gânduri negative, de aceea rata sinuciderilor este foarte crescută în rândul nativilor din acest semn zodiacal.

FOTO Shutterstock