Odată ajunsă la aeroport, Simona Halep a fost aşteptată cu o limuzină ce costă jumătate de milion de euro, şoferul fiind chiar Ion Ţiriac. Ilie Năstase a fost însă primul care a felicitat-o.

"De fiecare dată mă întorc cu drag în România şi acasă la mine", a spus Simona Halep.

Campioana noastră acoborât din avion cu trofeul în mână. "Loc găsesc oriunde şi oricât pt astfel de trofee. O să-l pun lângă cel de la Roland Garros şi lângă cele două de la Madrid", a mai spus Simona.

Surprizele însă nu s-au oprit aici. Fanii au venit în număr foarte mare să o întâmpine pe campioana de la Londra, iar unul dintre ei chiar a vrut să o ceară de soţie. S-a oprit pentru a primi felicitările şi a făcut fotografii cu mai mulţi dintre ei.

Un bărbat din mulţime a fost mai hotărât de atât şi a venit cu un mesaj neaşteptat pentru Simona Halep. A declarat în faţa tuturor că şi-ar dori să îi fie alături mereu. Acesta a venit cu o pancartă pe care scria ”Simona, vrei să fii soţia mea?”. Din nefericire pentru el, Halep nu a apucat să răspundă cererii.

 

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Sursă: digisport.ro