Pe de altă parte, cei doi miri au avut parte şi de un moment mai puţin plăcut. La un moment dat, Pastramă a adus o cutie cu fluturi, însă când a deschis capacul,  nu au zburat, aşa cum ar fi trebuit. Ceea ce trebuia să fie un moment romantic s-a tranformat într-o sursă de stres pentru mireasă, mai ales după ce insectele au început să zboare haotic.

Citeşte întreaga ştire: FOTO | Moment neplăcut la nunta Brigittei Sfăt cu Florin Pastramă. Au adus fluturi, dar le-au zburat direct în faţă

Pentru marele eveniment, Brigitte a optat pentru două rochii de mireasă, una „de prinţesă“, cu umerii goi şi decolteu adânc, care ar fi costat în jur de 10.000 de euro şi care a avut o trenă de trei metri, pe care a accesorizat-o cu o diademă opulentă şi un voal lung de mătase. 

 

La petrecere, fosta soţie lui Ilie Năstase a îmbrăcat o rochie lungă, mulată şi lungă, cu aplicaţii strălucitoare şi transparentă în unele zone. 

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au cunoscut la "Fermă"

Relaţia celor doi a început în cadrul emisiunii „Ferma – Un nou început“, deşi în momentul în care au intrat în concurs ambii erau logodiţi cu alte persoane. 

Deşi mulţi nu au crezut în relaţia lor, cei doi au decis să facă pasul cel mare şi să devină soţ şi soţie

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă şi nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani şi vreau să fiu mama copilului lui. Îşi doreşte foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă şansă şi nu vreau să o ratez şi prioritatea noastră este să devenim o familie şi să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu ştiu, vrem să facem lucrurile cum trebuie şi trebuie să facem o cununie religioasă în faţa lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioşi şi fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul“, declara  Brigitte în urmă cu puţin timp.

Brigitte se află la a patra căsnicie şi are doi copii din relaţiile anterioare, în timp ce Florin Pastramă este la prima căsnicie. El este om de afaceri şi este rudă cu soţia cântăreţului Pepe.