Prezentă la un eveniment, Shakira a oferit un interviu sincer despre relaţia pe care o are cu tatăl celor doi băieţi ai săi şi a mărturisit că o sperie căsătoria. 

Citeşte şi: Secretul siluetei Irina Shayk. Cum a reuşit să slăbească spectaculos după naştere: ”Nu mă feresc de burgeri”

"Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci mai degrabă ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil, depinde de comportamentul său", a spus râzând Shakira, în faţa privirilor atente ale lui Pique, care s-a molipsit şi el de această veselie.

Relaţia dintre Shakira şi Pique a început în anul 2010, în timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, notează Agerpres. De atunci au devenit unul din cuplurile cele mai stabile, deşi au mărturisit că au trecut prin multe momente dificile.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Artista a avut probleme cu fiscul şi a trecut printr-o operaţie la corzile vocale. A fost momentul în care Pique i-a mărturisit că "nu vrea să-şi petreacă viaţa alături de o femeie plină de amărăciune", a povestit ea.