Recunoscută pentru frumuseţea absolută, Irina Shayk se mândreşte cu un trup perfect sculptat, pe care l-a obţinut pri dieta pe care o urmează frecvent, însă recunoaşte că este norocoasă întrucât are un metabolism alert.

Irina Shayk a mărturisit  că nu se fereşte de cheeseburgeri, cartofi prăjiţi, pizza, ketchup, maioneză, îngheţată sau sucuri carbogazoase: “Când am crescut în Rusia, bunica mea făcea cele mai bune clătite din lume, cele mai bune chifteluţe şi cele mai bune găluşte. […] Iubesc foarte mult mâncarea. […] Eu mănânc orice', a povestit modelul pentru People, potrivit csid.ro.

Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Din când în când, Irina găteşte mâncăruri ruseşti, ale căror reţete le-a învăţat de la amam şi bunica ei.

Acestea sunt, însă, consumate în mod excepţional, în restul timpului tânăra mămică mâncând salate, supe, peşte, legume, fructe, pâine bogată în fibre, tofu, lapte degresat. De altfel, acestea au fost alimentele care au ajutat-o să revină rapid la formele de dinainte de a rămâne însărcinată.

De asemenea, Irina Shayk face şi mult sport, ea spunând prezent în sala de sport de patru ori pe săptămână. Modelul urăşte, însă, exerciţiile cardio, aşa că s-a orientat către două sporturi de contact, care consideră că o reprezintă, box şi jiu jitsu: “Mă antrenez foarte mult. Fac box şi jiu jitsu de care sunt obsedată', a mărturisit vedeta, potrivit csid.ro.

Horoscop săptămâna 9-15 decembrie cu Camelia Pătrăşcanu. Aceşti nativi vor câştiga bani cu nemiluita

În ceea ce priveşte secretele ei de beauty, ea spune că din trusa de cosmetice nu lipseşte niciodată crema cu factor de protecţie solară. Dimineaţa, Irina îşi masează faţa cu un cub de gheaţă obţinut din ceai verde, după care aplică felii de castravete. Pentru corp, foloseşte un scrub cu sare de mare şi miere. După duş, îşi masează corpul cu ulei de cocos.