Mucegaiul din casă e un real pericol. Emma Marshall a avut grave probleme de sănătate. Aceasta s-a mutat în casă nouă în 2014. La scurt timp, sănătatea ei a început să se deterioreze. A început să aibă dureri de cap, să fie epuizată şi să aibă erupţii cutanate. 
 

Mucegaiul din casă, un real pericol

 
Emma Marshall credea că problemele de sănătate au la bază stresul cotidian. În 2015, starea ei s-a complicat. A suferit o infecţie puternică la rinichi. Apoi şi-a fracturat braţul în urma unei căzături. La scurt timp, a fost operată de apendicită.
 
  • “Nimeni nu s-a întrebat niciodată de ce corpul meu are aceste reacţii severe. Mi s-a spus doar că sunt ghinionistă.”, a spus Emma Marshall, potrivit thesun.co.uk.

Mucegaiul din casă, efecte asupra sănătăţii

 
În următorii 4 ani, starea ei de sănătate s-a deteriorat şi mai rău. Avea dureri de cap puternice, pierderi de memorie, insomnii, acnee, umflături ale feţei şi simptome asociate cu gripa. La sfârşitul lui 2018, Emma Marshall abia se ridica din pat.
 
După multe investigaţii, femeia a aflat că de vină e mucegaiul din casă. Avea porţiuni de mucegai negru în zone ale băii, dar nu le-a acordat prea mare importanţă. Nivelul de micotoxine din organismul ei era unul foarte mare şi, practic, mucegraiul din locuinţă era cel care o otrăvea pe femeie.
 
  • “Când m-am întâlnit cu specialistul în medicină funcţională am vorbit despre tipul de mediu în care am trăit şi am lucrat şi, imediat ce i-am spus că am început să mă simt rău în 2014, când m-am mutat în apartament, am făcut legătura.”, a spus Emma Marshall.
 
După ce a aflat adevărul, femeia a igienizat complet toată casa şi a urmat un program de detoxifiere a organismului.