Nu este deloc uşor şi nu poţi să devii peste noapte un bun lider, să ieşi în primele rânduri şi să îţi susţii ideile în faţa mai multor persoane. Astrologii sunt de părere că nativii din aceste zodii chiar au şefia în sânge şi, indiferent ce ar face, se vor descurca foarte bine în zona profesională.

Taur

Ai toate calităţile pentru a deveni un lider! Spre deosebire de persoanele născute în zodia Berbec, tu deţii cheia succesului şi îţi este foarte uşor să faci progrese în carieră. Ai o condiţie fizică foarte bună, o minte ageră şi întotdeauna îţi calculezi fiecare mişcare. Nu acţionezi până când nu eşti sigură că deţii toate informaţiile şi îţi place să cunoşti toate punctele slabe ale adversarului.

Leu

Nu încape discuţie că te numeri printre acele zodii care au şefia în sânge. Eşti potrivită pentru a conduce o firmă şi reuşeşti să faci foarte mulţi bani de-a lungul vieţii. Îţi place să iei decizii, să analizezi fiecare situaţie până la cel mai mic detaliu şi te impui cu minimum de efort în faţa altor persoane. La fel ca persoanele născute în zodia Taur, îţi calculezi fiecare mişcare şi nu acţionezi până când nu eşti sigură că ai făcut alegerea corectă. Nu te laşi intimidată de nimeni şi nu renunţi până nu obţii tot ce îţi doreşti!

Săgetător

Ai toate calităţile unui conducător de echipă! Toţi apelează la sfaturile tale, iar tu analizezi cu atenţie fiecare situaţie şi nu te grăbeşti să acţionezi. La fel ca persoanele născute în zodiile Taur şi Leu, îţi calculezi fiecare mişcare şi nu acţionezi până în momentul în care eşti sigură că ai făcut alegerea corectă. Eşti persoana potrivită pentru a da sfaturi şi nu există riscul să îţi faci duşmani, indiferent în ce domeniu activezi.

Scorpion

Eşti însetată de putere şi te atrage ideea de a fi în frunte. Vrei să iei deciziile cele mai importante în firmă, ai foarte multe calităţi care te recomandă pentru această poziţie şi nu îţi este teamă de nimic. Acţionezi de fiecare dată cu încredere şi mereu iei deciziile cele mai bune. Unele persoane sunt intimidate de tine, dar acest lucru se întâmplă pentru că simpla ta prezenţă impune respect!

Berbec

În mod clar, te atrage ideea de a conduce o echipă, de a-i coordona pe ceilalţi şi de a deţine controlul. Ai o personalitate puternică şi te impui cu uşurinţă în faţa altor persoane, indiferent unde te afli. Eşti predispusă să îţi atragi critici tocmai din cauza caracterului impulsiv pe care îl ai. Cu toate că eşti conştientă că nu ai toate calităţile unui lider, eşti dispusă să faci tot posibilul pentru a ajunge în vârful piramidei.

Fecioară

Eşti acea persoană care nu se dă bătută deloc şi care se ridică mereu şi rezolvă orice problemă! Nimic nu te sperie şi consideri că orice este posibil. Ai toate calităţile pentru a fi un lider şi reuşeşti să-ţi impui punctul de vedere. Tu eşti mereu dornică să înveţi ceva nou şi consideri că orice afacere poate fi oricând dezvoltată. Nu ai încredere în foarte multe persoane şi nu asculţi sfaturile oricui, ceea ce înseamnă că nu vei avea foarte multe probleme în carieră.

@shutterstock